Lunchmeny vecka 49

Kött

Måndag
Kycklinggryta smaksatt med jordnötter. Rostad potatis & picklade rotfrukter

Tisdag
Kålpudding med kokt potatis, gräddsås, inlagd gurka & rårörda lingon

Onsdag
Långbakad fläskfilé med rostad potatis, bearnaisesås, rödvinssky & tomatsallad

Torsdag
Rimmad oxbringa, kokt potatis, pepparrotssås, picklade senapsfrön & sallad på ärtskott

Fredag
Meatings Grillbuffé

Fisk

Måndag
Laxpudding på varmrökt lax med kokt potatis, vispad citronsmaksatt creme fraiche, Brynt smör & ärtor

Tisdag
Färskostbakad sejfilé. Serveras med kokt potatis, vitvinsås, crudité på rädisor & purjolök

Onsdag
Bakad sejfilé med svamprisotto, smörad kycklingbuljong, syrad löksallad & krutonger

Torsdag
Pocherad långafilé med potatispuré, skaldjurssås, sauterade betor & kapris

Fredag
Meatings fisksoppa, aioli & krutonger

Grönt

Måndag – Tisdag
Helstekt blomkål serveras med rostad potatis och rostad vitlökskräm

Onsdag – Fredag
Hasselbackpalsternacka med rostad svamp & chimichurri

Fredag
Meatings Grillbuffé

Sallad

Måndag – Fredag
Helstekt fläskfile marinerad i sesamolja och soya, serveras tillsammans med salladsbordet.

Priser

Äta hos oss 125:-
Take away 115:-

Vid allergier kontakta personal.

Varmt välkomna hit, boka bord eller beställ take away!

Med reservation för ändringar.