Måndag
Oxjärpar serveras med rostad potatis, svampsås, persilja och sauterade lökar
Tisdag
Pasta alfredo serveras med stekt kyckling, friterad morot, & chilimarinerad mozzarella
Onsdag
Långbakad karré med klyftpotatis, pepparsås & picklad rödlök
Torsdag
Wallenbergare, potatispuré, brynt smör, ärtor & rårörda lingon
Fredag
Meatings Grillbuffé
Måndag
Pocherad sejfilé, kokt potatis, rotselleripuré, vitvinssås & mandelbakad broccoli
Tisdag
Fiskpudding, kokt potatis, skirat smör, ciitron, ärtor & pepparrot
Onsdag
Ugnsbakad spättafilé med potatisstomp smaksatt med dill & fänkål, serveras med räkröra, bakad citron & friterad grönkål
Torsdag
Panerad sej serveras med kall tartarsås samt kokt potatis och crudité på beta och fänkål
Fredag
Meatings fisksoppa, aioli och krutonger
Måndag – Onsdag
Helbakad blomkål, rostade nötter, brynt palsternackspuré, sallad på ruccola
Torsdag – Fredag
Färskostfylld portabello, serveras med rostad potatis, gräslöksdipp & picklad lök
Äta hos oss 125:-
Take away 115:-
Vid allergier kontakta personal.
Varmt välkomna hit, boka bord eller beställ take away!
Med reservation för ändringar.