KONFERENS SOM PASSAR ER

Vi har flera rymliga och personligt inredda lokaler som passar utmärkt för alla möten.

Bra beslut fattas inte på fastande mage.

Vår restaurang ger er en fantastisk matupplevelse där ni startar er konferens med vår fina frukostbuffé där allt och lite till finns att avnjuta.

Medan Ni konfererar byter frukostmatsalen skepnad och när Ni är redo för lunch så är Ni varmt välkomna ner i restaurang igen. Till lunchen har vi tre rätter att välja bland. Kött, fisk eller vegetariskt, Ni väljer. Till lunchen serveras även en stor salladsbuffé samt kaffe och kaka.

Lite senare på dagen serveras Ni eftermiddagsfika bestående av en magisk fikabuffé och nybryggd kaffe. Kan det bli bättre?

Skulle Ni vilja avsluta er konferens med middag så finns även möjlighet för detta. Vi dukar upp vår populära grillbuffé med två kalla buffébord samt varma tillbehör som Ni finner i köksluckan. I köksluckan står även någon av våra duktiga kockar och trancherar kvällens köttdetaljer till Er.

Önskar Ni hellre att ta en avslappnad afterwork rekommenderar vi Er att besöka vår pub 1803 som ligger vägg i vägg med restaurangen. Här kan Ni avnjuta stans godaste hamburgare och varför inte något gott att dricka. Har Ni aldrig besökt vår pub är detta nästan ett måste, Ni kommer inte att bli besvikna.

Låt oss ge Er en upplevelse att minnas!

Ta tillfället i akt och boka något av våra härliga konferenspaket. Vi ser fram emot att få välkomna Er till Oss.

Dagkonferens – heldag
Frukostbuffé, lunch, eftermiddagsfika och konferenslokal med standard teknisk utrustning.

Dagkonferens – halvdag
Frukostbuffé- eller eftermiddagsfika, lunch och konferenslokal med standard teknisk utrustning.

Dagkonferens – heldag med övernattning
Frukostbuffé, lunch, eftermiddagsfika och konferenslokal med standard teknisk utrustning.

Förfrågan skickas till konferens@carlia.com