Lunchmeny v. 18
Vårt lunchkoncept är utformat för att du ska kunna njuta av en snabb och smakfull måltid under din lunchpaus. Vi erbjuder en variationsrik meny där du alltid kan välja mellan
tre rätter - kött, fisk och veckans ramen. För vegetariskt alternativ, fråga köket.
G = Gluten M = Mjölkprotein L = Laktos
Måndag
Kött 125kr
Långbakad kotlettrad, ljummen potatissallad, myntakräm, picklad rödlök & sallad på babyspenat (L)
Fisk 135kr
Vitvinspocherad sejfilé serveras med kokt potatis, beurre blanc & primörer (L)
Tisdag
Kött 125kr
Kycklingfilé serveras med bakad potatis, kall mango- och currykräm, brynt vitlökssmör & ärtskott (L)
Fisk 135kr
Färskostbakad spätta serveras med sötpotatispuré, rostad palsternacka, citronsås & dillsallad (L)
Onsdag
1 maj är EAT stängt för lunch och middag.
Torsdag
Kött 125kr
Nötfärsbiffar serveras med örtrostad potatis, rödvinssky, bakad svamp & semitorkad tomat
Fisk 135kr
Panerad sejfilé serveras med Potatisstomp smaksatt med gräslök, kall romsås, bönor & citron (G/L)
FREdag
Kött 125kr
Fläskfilé serveras med friterad klyftpotatis, vitlökssmör, citron & ärtor (L)
Fisk 135kr
Eat´s fisksoppa serveras med julienne på grönsaker, aioli & krutonger (M/G)
Veckans ramen 125kr
Spicy garlic ramen serveras med grissida/portabello, ägg, böngroddar & salladslök (G)
Av Carlia. By Carlia.
Hotell, restaurang, pub, musik och glassbar. Allt under ett och samma tak. Vi vågar påstå att här, hos oss, finns den ultimata hotspoten för familjer, kompisgäng, turister eller affärsresenärer. Det är den perfekta platsen för nätverk på dagen och ett glittrande häng på kvällar och helger. Till oss vill du komma tillbaka igen och igen och igen. Vad väljer du?